Duci lány

Üdvözlünk a teltek és vidámak társkereső oldalán!

Így reagáltak a pasik, amikor duci lány érkezett a randira — videó Vajon hányan menekültek el?

Duci haul videó!!! Alexa divat!!!

Egy 24 éves, vékony, szőke lány, Sara, a Tinder partnerkeresőn ismerkedett meg férfiakkal, és ötükkel személyes randevút beszélt meg. A találkozó előtt azonban speciális sminkkel és műhájjal  jó néhány kilóval ducibbra változtatták a külsejét.

Nem vagyok elégedett a péniszem méretével

A randikat rejtett kamerával rögzítették. Míg a férfiak között voltak olyanok, akik megpróbálták leplezni a csalódottságukat és udvariasan társalogni, akadt köztük olyan is, aki minden további nélkül beszólt neki a ducisága miatt, sőt az egyikük dühösen a szemére vetette, hogy hazudott neki.

a férfi nem kap erekciót

Volt olyan is, aki megkérdezte, hogy terhes-e. Az öt férfi közül négyen gyorsan elmenekültek a randiról, egyikük úgy, hogy azt mondta, a mosdóba megy, ám többet nem jött vissza, míg egy másik azzal vetett véget a beszélgetésnek, hogy felesége van.

merevedés 27 év

Mindössze Duci lány olyan férfi akadt, aki huzamosabb ideig az asztalnál maradt, Sara neki végül felfedte, hogy egy Duci lány vett részt, és valójában tényleg úgy néz ki, mint a képeken. Egy kutatás szerint egyébként társkereséskor a nők legnagyobb félelmehogy egy sorozatgyilkossal ismerkednek meg, a férfiaké viszont az, hogy az interneten megismert lány igazából kövér.

Tetszett a cikk?

az erekció időtartamával kapcsolatos problémák

Lásd még