Fém pénisz. Acél péniszketrec - Spiral - evacsarda.hu

a férfiak péniszének növelésének módjai

Tulajdonságok: -erős, fém anyag -makkgyűrű és makkékszer egyben -csillogó strasszokkal díszítve -merev, nem rugalmas -fix átmérő: 2,8cm -gyűrűvastagság: 0,3cm -tömeg Nem ajánlom első gyűrűnek, de ha ismered az érzést amit jelent és tudod milyen méret okoz neked örömöt, akkor viszont csak ajánlani tudom ezeket a masszív termékeket. Használatuk során késleltetheted az ejakulációt és a merev állapot időszaka kitolható, növelve az intim együttlétek idejét.

Természetesen nem csak szeretkezés közben használhatod, de fém pénisz is ha éppen magadat kényezteted. Az örömszerzés fém pénisz formájánál hasznát veheted, az élvezés garantáltan gyönyörtelibb lesz.

vásároljon egy erekciós szivattyút

Instagram betöltése Webáruházunk Az Amina webáruház célja nem mindösszesen az, hogy termékeket adjunk el vásárlóinknak. Szeretnénk elérni - és ezért sokat teszünk is - hogy visszatérő látogatónk fém pénisz olyan oldalon, ahol érdekes cikkeket, témába vágó írásokat találsz és akár beszélgetésekben is részt vehetsz más, hasonló érdeklődésű tagokkal.

a férfi merevedése eltűnik

Ha bármilyen kérdésed van hozzánk, írj bátran, minden visszajelzésnek örülünk!

Lásd még