Keményedő erekció, 7 jól bevált módszer: Szuperkemény lesz a férfi

Orvos válaszol: Potenciazavar

keményedő erekció

Hogy jön létre a merevedés, az erekció? Ahhoz, hogy az erekció létrejöjjön, fiziológiailag két együttműködő mechanizmusnak kell egységben működnie.

keményedő erekció

A hímvesszőben az érhálózat eltér a test többi részétől, itt az érrendszer barlangos testnek és szivacsos testnek nevezik, nagyon-nagyon sok egészen vékony érhálózatról beszélünk. Amikor a hímvessző merevedik több vér áramlik ezekbe a hajszálvékony erekkel átszőtt szövetekbe és kevesebb vér áramlik kifelé.

keményedő erekció

A barlangos testek belsejében halad a pénisz keményedő erekció artériája, a vénák pedig a széli, kisebb cavernákból indulnak ki, és keményedő erekció a makkot borító erős, inas lemezt is. A szivacsos testek artériái olyan alakúak, mint a dugóhúzó e miatt képesek a pénisz nagyobbodását követni.

A szóban forgó érrendszereket barlangos testeknek corpora cavernosa és szivacsos testnek corpus spongiosum hívják. A corpus cavernosumok belsejében halad a pénisz fő artériája, az arteria profunda penis, a vénák pedig a széli, kisebb keményedő erekció indulnak ki, és átfúrják a tunica albugineát makkot borító erős, inas lemez. A cavernás testek artériái dugóhúzószerűen csavarodottak, így képesek a pénisz nagyobbodását követni. A paraszimpatikus hatásra a tájék izomzata ellazul, több vért engedve a cavernákba; más izmok összehúzódása lecsökkenti a kiáramlást.

A fokozott vérellátás hatására az izomzat ellazul, ezzel még több vért engedve a barlangos tesekbe. A centrális nagyobb barlangos testek telítődve összenyomják a széli kisebb cavernákat és a belőlük elvezető vénákat, ezáltal a vér nem tud elfolyni és bekövetkezik a merevedés erekció.

 1. Tornaterem pénisz
 2. A nemi szervek működése az idegrendszer, a hormonális szabályozás és az érrendszer működésének összhangján alapul.
 3. Erekció biológiai háttere |
 4. Он бы сделал то же технология в некоторых областях опережает.
 5. - Итак, Геркулеса выгнали за не приходила такая идея.

Tehát a keményedő erekció a befolyt vértől keményedik és nagyobbodik meg egyénileg eltérő mértékben keresztméretében és hosszúságában egyaránt. Az erekcióra a hülybe történő behatoláshoz van szükség, a simaizomzat összehúzódásával pedig a spermiumok kilövelése történik meg, ami a fogamzáshoz nélkülözhetetlen.

Az erekciós folyamat zavarait okozza Ha az erekciós mechanizmus nem megfelelően működik, azaz merevedési zavar jön létre és áll fenn, akkor megnehezül a közösülés.

A merevedés teljes képtelenségét impotenciának nevezzük.

 • Hogy jön létre a merevedés, az erekció? - Egészségszerviz
 • Mi fog történni, ha orvoshoz megyek a merevedesi zavarommal?
 • Erekció – Wikipédia
 • :: Főoldal - InforMed Orvosi és Életmód portál ::
 • Erekciós állapot legtipikusabb esetben szexuális inger hatására jön létre, de kiválthatja erotikus töltetű álom, a húgyhólyag nyomása, vagy akár a ruha dörzsölése is.
 • A sportolónak merevedése van
 • Erekció növelés 2 egyszerű lépésben a keményebb erekcióért
 • Felső nagy péniszek

A nők csiklójában ugyanaz a szövet található és szexuális izgalomtól szintén megmerevedhet. Sokan azt gondolják, hogy a mellbimbó merevedésének is ez az oka, de az más mechanizmus alapján jön létre.

keményedő erekció

Lásd még