Álló péniszek

Mekkora a tökéletes pénisz?

Milyen a normális pénisz? (\

Mint minden a természetben, a péniszed is egy sor változáson megy keresztül életed során. Minden fázist a férfihormon, azaz a tesztoszteron vezérel. Valamikor a 9.

álló péniszek

A herék, a pénisz és a szőrszálak is növekedésnek indulnak. A tesztoszteron szinted eléri álló péniszek csúcspontot a késői álló péniszek, ez egészen a as éveid elejéig így is marad.

álló péniszek

A tesztoszteron mennyisége kissé csökkenhet a as éveid végén, és a es éveidben, de ez a változás minimális. Ez a álló péniszek megköti a vérben lévő tesztoszteront, és csökkenti a szervezet számára rendelkezésre álló mennyiséget. Mivel a tesztoszteron szintje csökken, észrevehetsz más változásokat is: Különböző merevedés, kopaszodás, a haj változásai: Mint a test többi részén lévő szőr, a hajad is hullani kezdhet, kifakulhat, vékony lesz és őszül is.

álló péniszek

Péniszméret: Észreveheted, hogy már nem olyan nagy, mint korábban. A tényleges méret valószínűleg nem változott. A pénisz alakja: Néhány férfinak a pénisze alakja is megváltozik a kor előrehaladtával. Vannak, akiknek a kialakult Peyronie betegség okoz problémákat.

álló péniszek

Ezt az állapotot valamilyen fizikai trauma okozza — általában a pénisz tengelye sérül szex közben, és ahogy ez gyógyul, hegszövet alakul ki, ami erekció közben nem nyúlik meg, így az erekció ívelt marad. Ez az állapot gyakran csak sebészeti beavatkozással orvosolható. A herék: Mivel a tesztoszteron szintje csökken, a spermium álló péniszek lelassul és a herék kissé zsugorodnak. A herezacskó: Az a feladata, hogy megfelelő hőmérsékleten tartsa a heréket. Simaizomzata összehúzódik és ellazul, attól függően, hogy épp mire van szükség — hűtésre, vagy melegre.

Mekkora a tökéletes pénisz?

Ahogy öregszel, az izmok nem úgy működnek, ahogy régen, és a zsigerek lazábbak. Mindehhez álló péniszek a bőr természetes rugalmassága is csökken.

álló péniszek

A pénisz funkciója: A péniszed idegei kevésbé érzékenyek, ahogy öregszel. Ez izgatottsághoz és orgazmushoz is vezethet.

Csak négyféle pénisz létezik

Mivel a tesztoszteron szintje csökken, az erekciós diszfunkció valószínűbbé válik. A merevedés megtartása a test gyengülésével folyamatosan romlik. A vér áramlik, de az öregedő izom, amely körülveszi a merevedéshez szükséges szöveteket, nem bírja tartani.

álló péniszek

Az eredmény: elvesztett keménység. A nemi szervekben és a szexualitásban bekövetkezett változások az öregedés normális részei.

Valójában 6 féle pénisz létezik, meg fogsz döbbenni!

Beszélj az orvosoddal, ha az életkorral kapcsolatos változások befolyásolják az életed és kapcsolataidat. Mindenre van megoldás, a problémákra hatékony kezelés áll rendelkezésre. Tarjáni Rita.

Lásd még