Pénisz fesztivál. Ezrek gyűltek össze Japánban, hogy a péniszt ünnepeljék | hu

Óriási buli a japán péniszfesztivál

pénisz fesztivál

Nem április bolondja, csak véletlenül esett mindkettő egy napra. Korábban a témában: Percekig követtek egy autót, mert azt hitték, hóembert szállít.

pénisz fesztivál

Pedig nem Mindenféle fesztivál van már, csak Magyarországon a lecsótól kezdve a fényen át a szerelmesekig mindennek, miért is a férfi nemi szervnek ne lenne? Ráadásul Kavaszakiban régóta évről évre megtartják a Kanamara Matsuri péniszfesztivált, másnéven az acélfallosz ünnepét, hatalmas, akár emberméretű falloszokkal járják be a várost a parádé résztvevői.

pénisz fesztivál

Erre mindig április első vasárnapján kerül sor, úgyhogy teljesen véletlen, hogy idén éppen április 1-én, a pénisz fesztivál napján tartották meg. A post shared by alice erimi itoshnoeri on Apr 2, at am PDT A fesztiválozók péniszszobrokat hordoztak körbe a város utcáin, idősek és fiatalok lakmároztak a fallosz alakú nyalókákból, csokikból.

pénisz fesztivál

Mások az orrukra, fejükre helyeztek egy-egy péniszt formáló csőrt. A utcai felvonulással  a termékenységet ünneplik, emellett felhívják a figyelmet a biztonságos szeretkezésre is, valamint nemi betegségekkel foglalkozó jótékonysági szervezeteknek is gyűjtenek pénzt.

A post shared by Carlos Eduardo cacasaito on Apr 2, at am PDT A pénisz fesztivál egy sintoista szentély körül hogy hosszú péniszem legyen, ahová a prostituáltak jártak imádkozni, hogy ne kapjanak el valamilyen nemi úton terjedő pénisz fesztivál.

A fesztivál állandó szereplője egy hatalmas acélfallosz is.

pénisz fesztivál

A post shared by Carlos Eduardo cacasaito on Apr 2, at am PDT A legenda szerint ugyanis az Edo-korban és között egy éles fogazatú démon élt egy nő vaginájában, és több férfit is pénisz fesztivál a nászéjszakán. Egészen addig, míg egy furfangos kovács el nem készített egy masszív acéldildót, amivel kitörtre a démon fogait.

A csaknem egyméteres falloszt a sintók egy szentély kertjében tartják, és ezzel tisztelegnek a termékenység, a szülés és a védekezés előtt — írta a Metro.

pénisz fesztivál

Lásd még