Pénisz vákuumszivattyú

Vákuum pumpák férfiaknak

Péniszpumpa: hasznos segédeszköz vagy értelmetlen fogyasztási cikk? Most a péniszpumpa használatával, hatásosságával és veszélyeivel foglalkozunk.

 • Húzza át hosszabb erekcióhoz
 • Péniszpumpa - vajon tényleg működik?
 • Az erekció felemelésének eszköze
 • Az erekció nem elég erős
 • Ár: Br.
 • Gyógyszerek a hím pénisz megnagyobbodására
 • A pénisz kerülete és hossza
 • Péniszpumpa használata és előnyei: A legfontosabb információk egy helyen!

Mindenképp olvasd el ezen rövid blogbejegyzést, hogyha péniszpumpa vásárláson gondolkozol. A péniszpumpa és működési elve A péniszpumpa egy hengeres, műanyagból készült eszköz.

Az alsó felén egy kör alakú nyílás helyezkedik el, ide kell behelyezni a péniszt. A henger felső feléhez egy cső van csatlakoztatva, amely egy pumpában végződik. Péniszpumpa Tulajdonképpen ennyiből áll maga a pumpa. Működési elve Nézzük most tehát a működési elvét.

pénisz vákuumszivattyú

A péniszpumpa működtetésével, részleges vákuum jön létre a műanyag henger belsejében. A nyomás csökkenése miatt elviekben több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, ami — a gyártói leírások szerint — segíthet az erekció erősítésében és elérésben, illetve a pénisz növelésében. A péniszpumpa hatásossága a valóságban A péniszpumpa hatásossága erősen vitatott.

Vákuum pumpák férfiaknak

Az biztos, hogy a merevedési zavart nem tudja tartósan gyógyítani. Néhány férfinak esetleg hozhat részeredményeket.

pénisz vákuumszivattyú

A péniszpumpa péniszgyűrűvel együtt is használható, ez biztosítja, hogy a vér a péniszben maradjon. Péniszgyűrű nélkül a pumpa esetleges erekció növelő hatása is gyorsan elmúlik.

Ugyanakkor a péniszgyűrű is rejt veszélyeket : semmiképpen pénisz vákuumszivattyú használj fém gyűrűt! Ennek levétele erektált állapotban nem vagy nagyon nehezen lehetséges, pénisz vákuumszivattyú súlyos károkat tud okozni! A péniszpumpa hatásosságát egy iráni orvos-csapat tanulmányozta.

pénisz vákuumszivattyú

Mindegyik férfi 10 cm alatti pénisz mérettel rendelkezett. A 6 hónap intenzív használat után nem találtak értékelhető növekedést egyik kísérleti alanynál sem. Veszélyei: ezt mindenképpen olvasd el A péniszpumpának vannak veszélyei is, amiről minden használójának tudnia kell. Túlzott, illetve órákig elnyújtott használat esetén tartós szövetkárosodás következhet be.

Vákumpumpa hatásosan és biztonságosan segít

Ezen túlmenően a péniszben lévő véredények is súlyosan károsodhatnak. Ha már mindenképpen használni akarod a péniszpumpát, akkor legalább a pumpálások pénisz vákuumszivattyú tarts szüneteket.

Sokan megpróbálják egyéb eszközökkel, például porszívóval helyettesíteni a pumpát. Ezt semmiképpen se tedd!

Mi is az a péniszpumpa?

A túl nagy erejű szívóhatás komolyabb sérülést okozhat. A péniszpumpa egyéb használati területei Érdekesség, hogy az USA-ban a péniszpumpát néha orvosilag is használják. Mégpedig egy bizonyos fajta betegség, a Peyronie-kór Induratio penis plastica gyógyításában. A betegség látható tünete, hogy erektált állapotban a hímvessző a has felé görbül. Szerencsére nagyon ritka betegségről van szó.

 • Merevedés volt egy álomban
 • Vákuum pumpák -férfi
 • Különböző típusú péniszek
 • Hogyan lehet erekciót elérni idős korban
 • Mire is képes?
 • Ájulás az erekciótól
 • Gyűrű a péniszhez és a játékhoz
 • Mire képes ez a leginkább szexboltban fellelhető eszköz, melyet az erekció előidézésére hoztak létre?

A Peyronie-kór eleinte tehát csak merevedéskor válik láthatóvá. Az elhajlás fokozódásával az aktus egyre nehezebbé, később lehetetlenné válik. Ekkor már nyugalmi állapotban is észlelhető az elváltozás. Az USA-ban orvosi felügyelet mellett péniszpumpát pénisz vákuumszivattyú bevetni a Peyronie-kórral szemben, hogy pénisz vákuumszivattyú elhajló péniszt visszaállítsák. A péniszpumpa mellett, illetve helyett ajánlom a Tornado potencianövelőt!

Érdemes megpróbálkoznod péniszpumpa helyett egy természetes, növényi eredetű potencianövelővel is.

Péniszpumpa használata és előnyei: A legfontosabb információk egy helyen!

Válassz egy biztonságos legális és hatásos potencianövelőt, ami biztosan segít. A Tornado egyike az általunk forgalmazott legális és veszélytelen termékeknek. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Tornado termékünk esetében kiemelkedően magas. Miért érdemes minket választanod? Cégünk, a Perfect Play Kft.

pénisz vákuumszivattyú

Magyarország vezető potencianövelő szállítója Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel. A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted.

pénisz vákuumszivattyú

A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.

A merevedés megerősítésére próbáld ki a Tornado potencianövelőt!

Lásd még