Péniszgyűrű akkumulátorral, Satisfyer Ring 2 - vízálló, akkus péniszgyűrű (szürke) - Szexshopweb

Péniszgyűrű, péniszköpeny

Szeretném Mi is az a péniszgyűrű?

péniszgyűrű akkumulátorral orvosok a pénisz megnagyobbodásáról

A péniszgyűrű egy tipikusan olyan szexuális segédeszköz amit nem egyszemélyes játékokhoz találtak ki. Első alkalommal biztosan furcsa dolog, de ha megbeszélitek előtte a dolgot, és tisztázzátok, hogy ez a kaland, nem a másik teljesítményéről szól, hanem a felfedezés péniszgyűrű akkumulátorral, a gyönyörködtető változatosságról, akkor a zavar helyett az izgalom fog dominálni.

péniszgyűrű akkumulátorral másodszor merevedés férfiaknál

A péniszgyűrű egy nagyon egyszerű de praktikus szexuális segédeszköz. Az elsődleges szerepe az erekció fenntartásában van. Használatával nagyobb, acélosabb és hosszabban fennálló erekció érhető el.

péniszgyűrű akkumulátorral fájdalmas pénisz az erekció során

Anyaga lehet fa, fém, de a legelterjedtebb a szilikonból készült péniszgyűrű. Egyes változatai tényleg kizárólag az erekció fenntartására használhatóak, de léteznek olyan péniszgyűrűk is, amik különböző stimuláló funkciókkal is rendelkeznek.

péniszgyűrű akkumulátorral miért nem illik teljesen a pénisz

Hogyan használd a péniszgyűrűt? A gyűrűt, a még nem teljesen merev pénisz tövére kell felhúzni.

ROMP Jazz - csiklókaros Gpont vibrátor kettős gyönyörszerzéshez az evacsarda.hu-n!

A szilikonos gyűrűk rugalmasak, de ha szilárd anyagú, például fém gyűrűt választotok, akkor mindenképpen figyelni kell rá hogy a megfelelő átmérőjű gyűrűt válaszd. A gyűrűnek szorítania kell, de az  is fontos hogy ne legyen túl szoros.

péniszgyűrű akkumulátorral pénisz nőtt, mint egy lány

A lényeg, hogy megnehezítse a vér kiáramlását a péniszből, de nem szoríthatja el teljesen! Így segít a nagyobb, keményebb, és hosszan tartóbb erekció elérésben. Éppen ezért ha még csak most kísérletezel ennek a segédeszköznek a használatával, mindenképpen a rugalmas, szilikon péniszgyűrűket ajánljuk.

péniszgyűrű akkumulátorral kardamom és erekció

VeDo Thunder - akkus, nyuszis vibrációs here- és péniszgyűrű lila Ezt a terméket péniszgyűrű akkumulátorral szállítjuk házhoz!

Lásd még