Óriások péniszei

óriások péniszei

Twitter Messenger Nem a méret a lényeg — tartja a jó öreg óriások péniszei. Azonban vannak esetek, amikor bizony tényleg számít a félszemű kobra hossza és vastagsága.

hány cm a pénisz normája

Jelen cikkünkben az átlagon felüli méretekkel rendelkező férfiakról fog szó esni, hiszen nemcsak a kicsi, hanem a nagy pénisszel is lehetnek problémák az ágyban. Egyrészt, mert fájdalmas, másrészt mert hosszútávón nagyobb problémákat is előidézhet egy nőnél.

erekció során a fityma eltakarja a fejét

Íme három indok, miért nem jó a túl nagy hímvessző: 1. Bár a hüvely rugalmas óriások péniszei képes alkalmazkodni a pénisz méretéhez, sajnos neki is véges a határa.

erekció megkötni a golyókat

A nők átlagosan 14 cm mélyek, így egy 20 vagy afölötti méretű pénisz már előidézhet tompa vagy szúró fájdalmat az alhasban. Egyes pózok tabunak fognak számítani.

Elárverezték a világ legnagyobb kitömött péniszét

Ez leginkább a kutya, a lovagló és a gyertya pózokra igaz, hiszen ezeknél tud egy férfi a óriások péniszei hatolni. A szexuálisan nem kompatibilis pároknál ez rendkívül sok feszültséget tud okozni, hiszen a szex teljesen egysíkúvá válik és mindkét fél folyamatosan befeszül az együttlétek alatt. A férfi félni kezd, hogy fájdalmat óriások péniszei, így nem tudja magát átadni az élvezetnek, míg a nő a fájdalomtól fél, így elfelejti élvezni a szexet Hosszútávon azonban már komolyabb problémák is felléphetnek, úgyanis a túl gyakori és mély behatolás miatt méhszájseb alakulhat ki a nőknél, amely további szövődményeket és fertőzéseket idézhet elő.

ÉRDEKES PÉNISZ TÉNYEK

Természetsen ezzel senkit sem akarok elriasztani a nagy mérettel megáldott párjától, ugyanis megfelelő előjátékkal, egymásra hangolódással, odaadással mindent meg lehet oldani. Nem igaz?!

reggeli merevedés hiánya

Lásd még