Rovarok pénisz

Szex az állatvilágban – 2004 legérdekesebb felfedezései

Rovarok pénisz rovarok ugyanis mindössze 2 mm-esek, mégis 99,2 decibel erősségű hangot is képesek magukból kiadni. Ha arra gondolunk, hogy körülbelül decibelnek hallunk egy légkalapácsot is két méterről, akkor valóban le a kalappal előttük.

miért pénisz balra

Még izgalmasabb, hogy a Közép-Európában — például a Rovarok pénisz hegységben — is előforduló poloskák a péniszüket egy hajszálnyi területen hasfalukhoz dörzsölve dalolják szerelmi éneküket.

A vizsgálatban közreműködő skót tudósok először el sem hitték, hogy a hangok ilyen kis méretű állatoktól eredhetnek. Azonban ma már a testméretükhöz képest legnagyobb hangú élőlényeknek a Földön a Micronecta scholtzi vízipoloskákat tartják.

hogyan lehet visszaállítani a gyenge merevedést

És végül, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdések a hangos rovarokkal kapcsolatban. Jogosan vetődhet fel a kérdés a hír hallatára, hogy miért nem hallottuk eddig sohasem a hazai vizekben vízipoloskák fülsüketítően hangos énekét?

A választ a fizika adja meg.

mutassa meg a pénisz behelyezésének módját

A Föld leghangosabb állata elvileg a kék bálna lenne, amely decibellel dalol, azonban ezt se lehet hallani a felszínen. Annál rovarok pénisz az elefántdübörgést, ami decibellel zúg végig a szavannán.

milyen gyors merevedés

Lásd még