Szobor pénisz

Pöcsökkel rajzolták tele az izgatott pénisszel csillagokat néző férfi szobrát a Ligetben

szobor pénisz

Bolcsó Dániel De mi lehet az szobor pénisz, hogy a kor művészei ilyen mereven tartották magukat ehhez az ábrázolásmódhoz? A visszafogott márványgenitáliák nem természetellenesen aprók, egyszerűen csak lankadt péniszeket ábrázolnak.

szobor pénisz

Az áll a jelenség hátterébenhogy akkoriban más értékrend uralkodott, mint ma,és a nagy nemi szerv, illetve a merevedés egyszerűen nem képviselt olyan kitüntetett helyet az antik görög kultúrában, mint manapság. Sőt, nemcsak hogy nem azt tekintették a férfiasság szobor pénisz, ha dagad a fallosz, hanem éppen hogy szobor pénisz apró péniszt tartották kívánatosnak, legalábbis művészeti ábrázolás tekintetében.

szobor pénisz

Laokoón-csoport Vatikáni Múzeum A nagy hímtagokat groteszknek vagy nevetségesnek tartották, és olyan kétes figurákat hoztak vele összefüggésbe, mint a bolondok, kéjencek, szatírok nem csoda, hogy napjaink perverz péniszmutogatói a Dionüszosz kíséretéhez tartozó, nimfákat molesztáló buja lényekről kapták a nevüketa barbárok és más állatias teremtmények, vagy a többi istenség által megvetett, örök merevedésre kárhoztatott Priaposz termékenységisten.

A petyhüdt pénisz ezzel szemben mértékletességet, önmegtartóztatást és intellektust sugárzottígy egy valamirevaló arisztokrata szobor pénisz ilyen ábrázolást kaphatott. A ronda és harsány, nagy péniszű szobrokat a kor közízlése lefitymálta.

szobor pénisz

Apropó, fityma: az ideális görög férfiábrázolás a szerény szobor pénisz mellett az azt elfedő hosszú, elvékonyodó szobor pénisz is preferálta. Michelangelo Dávidja közelről Mindez nem jelenti azt, hogy ne születtek volna nagy péniszű szobrok az antik korban. A görögöknél is találni elvétve ilyesmit, de a Pompei hamvai alól előkerült római péniszábrázolások között szemezgetve például több alkotás is tekintélyes darabokat vonultat fel.

szobor pénisz

Címlapkép: Poszeidon vagy Zeusz ábrázolás Ma is tanultam valamit Most együtt csak forintért!

Lásd még