Szörnyű péniszbetegség

szörnyű péniszbetegség

A Londonban élő James Michael igazi álomutazásként élte meg, amikor három barátjával együtt Afrikában turistáskodott, de visszaérkezése után az egész egy szörnyű rémálommá változott.

pénisz és méretei erekció az orvosi vizsgálat során

Nem éppen így képzeltem egy életre szóló utazást, az egész szürreális és furcsa élménnyé vált — mondta el a 32 éves férfi a The Sun című bulvárlapnak. A férfi először két hónappal a októberében történt utazás vette észre, hogy valami nem stimmel, amikor gyengének kezdte el érezni a lábait.

amikor részeg rossz merevedés potencia erekciós étel

Először azt hitte, csak a kifáradt a kerékpározásban, de miután a helyzet nem javult, és már lakása lépcsőjén sem tudott felmenni, kórházba ment. Először csak antibiotikumot kapott, és hazaengedték, de egy hét múlva vissza is tért, mert a tünetek egyre rosszabbak lettek.

a pénisz méretének kapcsolata étrend az erekcióhoz

Egy vérvizsgálat ekkor kimutatta, hogy az immunrendszere megtámadta a gerincét, és ezért tudja nehezen irányítani a lábait, majd újabb vizsgálatok után kiderült, hogy egy féreg okozta fertőzés, a szörnyű péniszbetegség, vagy más néven Bilharziózis támadta meg. A londoni trópusi betegségek kórházának HTD orvosai elmondták neki, hogy egy parazita mászott fel a péniszébe, majd petéket rakott a testébe.

Az orvosok egy gyógyszerrel meg tudták ölni a parazitát, de ezzel még nem ért véget James rémálma.

a táplálkozás fokozza az erekciót erős merevedés egy lányban

A férfi három hónapot volt kórházban, kerekes szörnyű péniszbetegség kötve, és utána szörnyű péniszbetegség négy hónapig csak bottal tudott járni. Emellett étvágytalanság gyötörte, hasmenése volt, és egy ideig katétert kellett használnia, mert tudta rendesen használni a vécét. Olyan fájdalmaim voltak, amiket még soha nem éreztem.

kenőcsök a pénisz sebeinek gyógyítására hogyan lehet fokozni az erekciót gyógynövényekkel

Szörnyű volt. Az orvosok azt mondták neki, hogy 30 százalék esélye van arra, hogy teljesen fel fog gyógyulni — 10 év múlva.

Sikeres péniszátültetés

Lásd még