Vicces hímtagok,

Szerző: jd A szentélyben egy apró tábla ad némi magyarázatot a megszámlálhatatlan mennyiségű hímtagkra; e szerint Phra Nang hercegnő szelleme él a barlangban, akinek a helyiek faragott falloszokat ajánlanak fel.

vicces hímtagok paradicsomlé és erekció

Nők könyörögnek hozzá termékenységért, férfiak jó szerencséért és jólétért, no vicces hímtagok halászok a szerencsés visszatérésért, mielőtt vicces hímtagok szállnak. De ki volt vajon ez a titokzatos hercegnő, akinek százszámra hordják a hímtagokat? Gyönyörű nő szelleme a barlangban A helyiek két legendát is ismernek Phra Nang hercegnőről.

Még nincs fiókja? Regisztráljon itt!

Az egyik szerint az indiai szépség hajótörést szenvedett Krabi partjainál, és halála után szelleme elfoglalta a barlangot. Egy másik történet szerint a csodaszép, fiatal nő nem hercegnő volt, hanem egy helyi halász felesége, akinek a férje egy napon tengerre szállt, és soha többé nem tért vissza.

Az eltűnés és maradás fájdalmas igazsága a marosvásárhelyi Yorick Stúdió előadásában

Phra Nang pedig élete hátralévő részét a barlangban élte le; és a hullámokat figyelte naphosszat, hátha visszatér a férje. De hogy kerülnek falloszok a képbe? A faragott falloszok a hindu vallásban Síva, a termékenység istenének jelképei, nem véletlen, hogy amikor a barlangnak női látogatója van, az többnyire termékenységet kér a szent hercegnőtől.

Évszázadok alatt ugyanis a helyiek Phra Nang-ot a termékenységgel azonosították, és sorra viszik számára a faragott péniszeket. Sőt, a legenda szerint nem is kell közvetlenül a barlangnál elhelyezni: ha valaki dagálykor Krabi partjainál a tengerbe ereszt egy fa péniszt, az előbb-utóbb úgyis a Phra Nang barlangba sodródik.

vicces hímtagok válassza ki a péniszét

És bár a helyiek hisznek a legendában és a barlang csodatévő erejében, a turisták egyáltalán nem ezért járnak oda. Sokak szerint veszélyeztetik is a szent helyet… Meggyalázzák a szent helyet Bár nyugati turisták körében igencsak népszerű a barlang, egyáltalán nem a termékenység istennőhöz akarnak fohászkodni.

Főoldal Rénhírek Hogy hívod a hogyhíjjákod? Ha a pornófilm-rendező és a szexológus is bizonytalan, akkor mihez kezdhet az átlagember a szemérmes hallgatáson kívül? A probléma megoldása, úgy látszik, nyelvújítókra vár. Bara Márta

Szeretik a helyet, viccesnek találják, hogy pózolnak a fából faragott péniszekkel, a képeket feltöltik az internetre, többnyire még röhögnek is egy jót. Egyáltalán vicces hímtagok tisztelik a helyi hagyományokat.

vicces hímtagok hány cm a pénisz vastagsága

Szomorú, de a nagy nyüzsgés miatt a hercegnő hívői már alig-alig tudnak csendes, meghitt térben fohászkodni. Nagyon sok helyit éppen emiatt aggaszt is a nagy forgalom.

A szóhiány a pornóipart is sújtja

Különben Krabin úgy tartják, hogy az érzéketlen turisták számára nincs hatása a csodatevő barlangnak. Aki csupán egy fotó erejéig ugrik be ide ne számítson gyermekáldásra.

vicces hímtagok mi történik a herékkel az erekció során

Ellenben aki felajánl egy faragott pénisz-szobrocskát a hercegnő szellemének, könnyen lehet, hogy hamarosan teherbe esik….

Lásd még