Tacskó felállítása

Szuka tacskó kutyáink verekszenek

Rolo, a tacskó biztos azok között van, akik örültek a koronavírus-járványnak.

tacskó felállítása

Illetve nem is annak, hanem annak a következményének, hogy a gazdái kénytelenek voltak karanténban vonulni. És Rolo boldogságának fizikai jelei is lettek. Gazdája, Emma Smith írta a Twitter-oldalán : A kutyám annyira boldog olt, hogy mindenki otthon van a karanténban, hogy a farka egyszer csak nem működött tovább.

tacskó felállítása

Ezért elmentünk az állatorvoshoz, aki azt mondta, farkficama van a mértéktelen farkcsóválástól. A doktor fájdalomcsillapítót írt fel neki, és azt mondta, elvileg egy héten belül meg kéne gyógyulnia.

tacskó felállítása

Smith posztja az orvoslátogatás utáni második napon született, de ekkor tacskó felállítása kicsit tudta Rolo mozgatni a farkát, de tacskó felállítása felemelésével gondjai akadtak. Rolo esete egyébként nem egyedi, ez elő szokott fordulni boldogabb kutyáknál, több hozzászóló is tudott hasonlóról.

A tacskó

Egyikőjük például azt írta, hogy mikor egy állatorvosi klinikán dolgozott, kezeltek egy barátságos német dogot, Zeuszt, aki időnként eltörte a farkát. Úgyhogy az óljára ki is kellett rakni egy figyelmeztetést Kérjük, tartózkodj attól, hogy Zeuszt boldoggá tedd! Aki Rolóról több képet is megnézne, az a neki dedikált Instagram-oldalon megteheti ezt.

tacskó felállítása

Kiemelt kép: Instagram.

Lásd még