Vazektómiás erekció, A vazektómia hátulütői

A vazektómia – korlátozni a termékenységet? | evacsarda.hu

A képek szerzői jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk törvénysértő.

méretének növekedése az erekció során masszázs pont az erekcióhoz

Hogyan zajlik az ondóvezeték elkötése? Napjainkban a leggyakrabban alkalmazott, legelterjedtebb műtéti beavatkozás a vazektómia, azaz mindkét oldali ondóvezeték lekötést követő teljes átvágása. A as évek közepe óta egyre inkább a no-scalpel szike nélküli technikát alkalmazzák az urológusok, melynek a műtéti megterhelése minimális, szövődménnyel gyakorlatilag nem kell számolni.

A beavatkozáshoz nem szükséges elaltatni a "beteget", elegendő a helyi érzéstelenítés. A műtét néhány perc alatt elvégezhető, hiszen csak egy milliméteres metszést ejtenek a herezacskó bőrén, melyen keresztül a spermavezetékeket egy speciális eszköz segítségével roncsolásmentesen előemelve azokat átvágják.

Mivel azonban az ondóvezeték megszakítása után - ha a páciens később mégis gyermeket szeretne - a helyreállító, úgynevezett rekanalizációs műtétek eredményessége csak közel vazektómiás erekció százalékos, ezért Magyarországon és a világ számos más országában is igen szigorú törvények vazektómiás erekció azt, hogy kinél lehet elvégezni a vazektómiát.

erekciós krémek fórum pénisznagyobbító műtét és annak költségei

A vazektómiás erekció nem finanszírozza a műtétet. Az ondóvezeték átvágását követő néhány hónapban még nincs megfelelő védelem a nem várt terhességgel szemben, ez alatt az idő alatt más módszerrel is ajánlott védekezni.

Körülbelül 14 hét elteltével ellenőrző vizsgálat vazektómiás erekció annak bizonyítására, hogy az ondóváladék már nem tartalmaz spermiumokat. A libidó a műtétet követően nem csökken, hiszen a férfi nemi hormonok termelése változatlan.

alacsony nyomás és merevedés erekciós anális

Lásd még